För närvarande är du på:

Om Fröken Sylvie
Vi bakom Fröken Sylvie är:
Fröken Sylvie: Är vårt ansikte utåt. Hur konstigt det än låter så är hon egentligen Pias mamma. Det är hon, kan man säga, som från början kläckte denna affärsidé. Hon startade firma för 30 år sedan med egen tillverkning och försäljning av dekorationsmålade möbler, ljusstakar, korgar och även den i hemtrakten välkända Ludvikahästen. Hon försåg ett par affärer i Stockholm med produkter. Ibland exporterade hon till Amerika och mycket såldes från hemmet i Ludvika. Men allt har sin ände för hon finns tyvärr inte med oss längre. Sylvie gick bort 2006. Vi vill ändå att hon ska få fortsätta vara med på ett hörn så hon har fått namnge webshopen och är den du ser som presenterar våra produkter här i butiken.
Pia Johansson: Den som bestämmer sortimentet. Har tecknat och målat sedan barnsben och gillar det fortfarande. Intresserad av bl.a inredning, vara ute och promenera... helst vid havet.... min familj och våra husdjur.
Adam Lundberg: Webbdesigner som även sköter ekonomin. Har sysslat med webbdesign i 15 år. Gillar god mat o dryck... och till efterätten en riktigt god kubansk cigarr.

Vi uppskattar och uppmuntrar alltid de som vill vara med att påverka FrökenSylvie.se oavsett om det är bra eller dåligt!
Därför vill vi ha feedback från just DIG! »

Fröken Sylvie.se är för närvarande en enskild firma och ingår under firmanamnet Piraya, registrerad 1999 med organisationsnummer 6804197256. Piraya har AA-rating, i Soliditets kreditvärderingssystem, vilket är den högst tillåtna för enskild firma.

Med vänlig hälsningar
Pia Johansson pia@frokensylvie.se
Adam Lundberg adam@frokensylvie.se